Sortides Realitzades

02Jun

La Red y el Jardín - Sant Feliu

Publicat per David Salvador 0 Comments

La immersió de El Jardí i la Xarxa la varem començar amb un bon cafetó i uns croissants a la cafeteria del costat del centre de busseig. Desprès de trobar-nos tots al bar, com es normal, on sinó, vam anar al club a canviar-nos, per anar després en furgoneta fins al port.

Allà vam agafar una Zodiac, amb poca traça del senyor capità, casi ens enduem el moll amb l'amarra de la barca, ja ja, per fer un curt trajecte fins al punt d'immersió, on desprès de carregar totes les coses, començarem a baixar pel cap de la boia, fins uns 27 metres aproximadament, on anàvem planejant metres dalt, metres baix, al voltant de la muntanyeta, fins arribar a la xarxa, que casi no es veia, que jo no vaig veure.

Ens vam creuar amb varies escòrpores, una d'elles de bona mida, i un parell o tres de morenes, no sé si tenien bon culet o no, només es veien unes dents molt esmolades, i després ja començarem a pujar poc a poc fins tornar al cap de la boia, on vam fer la parada de seguretat.

En acabar l'immersió tornarem al centre a fer una bona dutxa; les instal·lacions del club estaven força be, per cert.

Pauner, Jose ,Nuria, Toni i jo ens vam acomiadar del Negre, Janira i família, per anar a fer una bona cerveseta fresqueta i menjar alguna cosa.

IMAGENES DE LA SALIDA

El Jardin y la Red

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo