24Jun

La crònica de la II Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona

Publicat per secció de Natació 0 Comments

El passat diumenge 19 de juny, la secció de Natació de l'ACE va organitzar la II Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona. El principal objectiu d'aquesta Milla era recaptar diners per l'ONG Pequitos, que es dedica a l'atenció de nens/es i adolescents amb alteracions a les capacitats: físiques, cognitives, comunicatives, socio-afectives i conductuals. Podeu trobar tota la informació a www.pequitos.es.

Uns moments abans de la sortida en Manel Pardo, director de Bombers de Barcelona, va fer l'entrega del taló a en Marc Casas, president honorífic de Pequitos. El taló amb la quantitat de 9.598€ es va aconseguir gràcies als 368 nedadors i als nombrosos col·laboradors que van fer possible aquesta segona edició de la Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

7N0O6425-copia-1

La sortida va ser a les 10:15 del matí. Hi va haver tres distàncies, 1/2 milla nàutica 926 metres, 1 milla nàutica 1.852 metres i 2 milles nàutiques 3.700 metres. El circuit era triangular de 926 metres i els nedadors havien de sortir de l'aigua i repetir les voltes corresponents per fer la distància que havien escollit.

Aquest any la novetat era el podi solidari, els guanyadors d'aquest podi eren els nedadors que més diners havien recaptat en el seu repte a la pàgina web migranodearena.org.

1er Julio i Jordi
2n Oscar "Pallassu"
3r Emili

7N0O6723-copia-1

Des de l'organització donem les gràcies a tots els col·laboradors i voluntaris, que amb el seu temps i esforç, han fet possible que aquesta cursa sigui 100% Solidària:

logo

Logo-base  turbo

vista optica  tfswim

justcalm-logo1  CalaRaquellogo-nutrisport-cuadritoslogo-HZT1L-blancoSerhsHotel-VilarsRuralsVertical catUntitled    PequitosConZapato    paserra

PomaEva

 

Esperem que l'any vinent poguem repetir l'experiència i millorar els errors a la III Milla Bombers de Barcelona. Us hi esperem!

BTV en va fer un petit reportatge: http://www.btv.cat/

Podeu consultar les fotografies fetes gràcies a Jordi Gaitero (Secció de Fotografia i Viatges de l'ACE) i Kim Pol. 

Clica AQUÍ per veure tota la galeria d'imatges al nostre Facebook

myFlickr

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo