Blog de Fútbol

11Set

Campionat Estatal Logronyo

Publicat per 0 Comments

Com és habitual en els últims anys, l’equip de l’ACE Bombers de Barcelona ha participat en el campionat estatal de futbol 7, aquest any la competició es va dur a terme a la ciutat de Logroño del 6 al 10 de juny.

Aquest any hi havia moltes sol·licituds del cos de bombers per anar a jugar el torneig però malauradament el màxim de places eren quinze i alguns no varen poder participar.
Vàrem dividir-nos en diferents cotxes i, en arribar al recinte esportiu de Logroño, ens esperava un acte de benvinguda on estàvem els 600 bombers participants dels cossos de tota Espanya i un berenar/sopar a mitja tarda amb productes propis de la regió local.

Tot seguit vam anar a l’hotel on estàvem allotjats i desprès d’instal·lar-nos, vàrem quedar per parlar del grup que ens havia tocat i de com ens organitzaríem per jugar. L’equip d’aquest any era molt vàlid i la idea era poder fer molts canvis durant els partits ja que feia moltíssima calor degut a l’època en la que ens trobàvem.

El grup que ens va tocar era el més dur amb diferencia ja que teníem el què possiblement seria el guanyador del torneig, bombers de l’Ajuntament de Madrid.

El primer partit va ser contra els bombers de Fuenlabrada, un equip molt dur i que jugava de manera molt bruta però tot i així ens vàrem avança per un clar 3-0, però el fet de que l’arbitratge no ajudava ni castigava les accions de l’equip rival ens van lesionar als dos porters i arrel d’aquests problemes ens varen remuntar el marcador, se’ns va escapar el partit i vam perdre amb un sabor de boca molt amarg.

El següent partit vàrem empatar contra els bombers d’Almeria  en un partit disputat però al final només vàrem poder treure un empat.

 El partit contra l’Ajuntament de Madrid va ser molt intens, net i noble i ens vàrem avançar en el marcador 1-0 i a falta de cinc minuts, unes mans involuntàries ens van fer perdre els tres punts que haguessin valgut la classificació a la següent fase però no va ser així ja que vàrem quedar eliminats del torneig.

Veient l’actitud del grup, estem totalment convençuts de que l’any vinent serà un gran any per la secció de futbol 7 de la ACE ja que aquest any hi havia molta gent nova, faltava una mica de rodatge i jugar més partits junts. L’equip actual té jugadors amb moltes qualitats  i encara més ganes d’evolucionar. 

L’equip de futbol 7 de l’ACE BOMBERS DE BARCELONA

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo