28Jun

Obrim el forum de viatges, participa-hi!

Publicat per 0 Comments

http://acebombersbcn.foroactivo.com
L'ultima part que quedava pendent de la secció de viatges ja esta aqui!
Es el forum de viatges i fotografia, un espai preparat perque tothom que vulgui pugui penjar les seves experiencies i pugui demanar consell a altres companys i companyes.
Es un espai que anirà creixent amb les vostres aportacions (links, webs, viatges, consells, ...), si ningú entra a aportar o si ningú pregunta, el forum morirà.

Perque un forum?
Tot i que sembli tornar al passat, la veritat es que les xarxes socials i les aplicacions de missatgeria nomes aconsegueixen conectar la gent, pero fan que la informació sigui molt etérea i impossible de trobar passats pocs dies. Un forum permet tenir una base de dades i d'experiencies sempre disponible a l'abast de tothom, per contra, implica tenir que visitar una pagina web concreta. Pero ja estem estudiant aplicacions mobils que faciliten aquesta tasca i que permeten tenir el forum al mobil i convinar les virtuds dels dos sistemes. Us anirem informant.

Us demanem que entreu al forum, us registreu i us presenteu, moltes gracies.
L'adreça es molt facil: http://acebombersbcn.foroactivo.com

Recordeu que la secció de viatges te una biblioteca de guies per deixar en prestec, a mes d'una base de dades amb informació de a quins paisos han viatjat alguns bombers i bomberes que s'han ofert a ajudar. Podeu omplir la enquesta aqui: https://goo.gl/forms/Oa01b7p1K35ue9702
En aquest post del forum teniu la informacio: http://acebombersbcn.foroactivo.com/t7-guies-que-tenim-i-llocs-on-ha-anat-la-gent
Com sempre, podeu opinar i proposar canvis i millores. (adalt, imatge d'un screenshot del foro i els seus menus, aqui abaix un mapa amb els paisos que ha visitat la gent que ha respost l'enquesta i que poden ajudar-vos.)
World p

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo