19Apr

BUSQUEM GUIES DE VIATGE (En paper i digitals) per fer una biblioteca.

Publicat per 0 Comments

Bon dia,

Des de la secció de Fotografia i Viatges de la ACE volem impulsar la part de Viatges de la mateixa. Tenim diverses idees per fer-ho, i una de les mes practiques es la de fer i gestionar una biblioteca de guies de viatges, així que demanem a tots els membres del cos que vulguin, que ens facin una DONACIO DE GUIES DE VIATGES a la secció.

La idea, si no hi ha cap incident, es que quan les guies compleixin els 10 anys, les tornarem als seus propietaris si les volen conservar com a record i sinó, les guardarem.
Si voleu col·laborar, porteu-les al vostre parc i doneu-li a un responsable de la ACE. Feu una foto i poseu el nom, num de matricula i telèfon a la guia.
El responsable de la biblioteca contactarà amb vosaltres per saber si en un futur les voldreu recuperar o no.

Actualment tenim 17 antigues (anteriors a 2007) i 9 guies posteriors a 2007, però esperem amb aquest mail i els contactes dels parcs fer-ho créixer aviat. Estem creant un foro de viatges (un foro-foro, no una llista de correu) on tothom pugui demanar consell pel seu viatge i la gent pugui penjar informació sobre els llocs que ha visitat. En aquest fòrum es tindrà un registre actualitzat de les guies disponibles. També es crearà una base de dades amb informació sobre on han anat de viatge els bombers per poder contactar directament entre vosaltres per ajudar-vos.

Ja us anirem informant de com avança el projecte, però aquesta idea nomes tirarà endavant si hi ha gent darrera que l’hi dona una empenta. Així que porteu les guies al parc! Si a mes ets un/a apassionat/da dels viatges i vols col·laborar envia un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o envia un whats a l’Alex Monton – EixTA – 622221106
Hi ha feines que demanen molt poc temps i dedicació molt puntual que pots fer en un ratet quan estàs de guàrdia.

Adjunto foto de les guies mes actuals.

Secció de Fotografia i Viatges.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo