Bloc d'Atletisme

23febrer

Inscripció Cursa Bombers 2018

Publicat per 0 Comments

   Bones a tots/es!!

   Com cada any, s’apropa la cursa de bombers, i enguany es correrà el diumenge 22 d’abril.  L’organització posa a la nostra disposició un nombre limitat de codis. Per tal de poder-los adjudicar d’una manera justa, com cada any, hem fet un formulari que s'ha d'emplenar i s’ha decidit establir uns criteris i terminis:

      -El període d’inscripció serà fins el 31 de març. A partir d’aquesta data es farà recompte. I un cop finalitzat aquest, i repartits els codis, s’obriran inscripcions per a amics, familiars i coneguts

      -Una única inscripció per bomber. Omplir un únic formulari per bomber, personal i intransferible, on cal detallar el cos (barna, gene, aena, etc...), parc i torn, i si correrà amb equipació esportiva, equip d’intervenció nivell 0, o equip complet amb ERA. Tindran prioritat en l’adjudicació de codis i equips ERA, els bombers de Barcelona. En cas que es rebin més sol·licituds d’un mateix bomber, aquest formulari quedarà anul·lat i no tindrà codi

      -Obligació de participar a la cursa. Es farà un seguiment de codis i participants. En cas que es detectin irregularitats, com no participar a la cursa però sí recollir la samarreta, o que no apareguin a la llista d’inscrits els que han demanat codi, l’ACE es reserva el dret de no donar codis a aquestes persones en properes edicions.

      -Repartiment de codis. Recordem que aquest formulari és una petició per un codi, no és la inscripció a la cursa. Els codis per apuntar-se es repartiran 15 dies abans de la cursa. Un cop finalitzat el primer període d’inscripció, i quan sapiguem quants bombers correran, s’obrirà un segon plaç per apuntar a família i amics. En aquest segon plaç sí que es permetrà que un mateix bomber ompli diversos formularis. Recordem que 1 formulari= 1 codi. En aquest cas s’intentarà fer un repartiment equitatiu perquè ningú es quedi sense codis.

   Cal recordar que enguany se celebra el 20è aniversari. Amb motiu d’aquesta efemèride, es farà una exposició on podrem veure el recorregut de la nostra cursa, al llarg d’aquestes vint edicions. A través de fotografies, explicacions i samarretes commemoratives de cadascuna de les 20 edicions, veurem les diferents etapes per les quals ha passat de ser una cursa “familiar”, a un 10.000 de referència a nivell estatal.

   Us hi esperem!!

 

Enllaç formulari:

FORMULARI FORA DE TERMINI!!!

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo