Bloc

campionat Merida 2018

a abril 25, 2018

Molt bones companys/es! com molts de vosaltres ja sabreu, cada any es realitza un campionat de futbol 7 de bombers de tota Espanya, en diferents comunitats autònomes, aquest any és a merida, i des de la secció de futbol de bombers de barcelona, ​​estem buscant gent que es vulgui apuntar.

Dates del campionat del 29 maig al 2 de juny, si algú es vol apuntar, té fins al dia 2 de maig per comunicar-ho. 

Persones de contacte:
1.Ernesto De Sanctis t.E Sant Andreu 607911787
2.Isamel Guillem t.A Sant Andreu 661412328
3.Joan Urbano t.b Llevant667646720
4.Bonjoch t.b Montjuic 626929801

campionat

a abril 25, 2018

IV Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona

a abril 19, 2018

#IVmillaBombersBCN

La secció de natació de l'Agrupació Cultural i Esportiva organitza la "IV Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona". Es tracta d'una travessa aquàtica no competitiva on els nedadors recorreran la distància de mitja, una o dues milles nàutiques.

Quan? el diumenge 17 de juny a les 10:00 hores.

On? Platja del Bogatell, al costat de la Base Nàutica.

Quin serà el circuit? Pots triar entre tres distàncies:

 • Mitja Milla Nàutica: 926 metres.
 • Una Milla Nàutica: 1.852 metres
 • Dues Milles Nàutiques: 3.704 metres

 

Quin és el temps màxim per fer la travessa? El temps màxim per nedar serà de 2 hores per a les tres distàncies.

Quin és el preu? El preu de la inscripció és de 10€ i aniran destinats al projecte “Qui dia neda, any empeny” de l’Associació Nou Horitzó. Aquest projecte té per objectiu promoure la pràctica de la natació per a persones de la tercera edat, entre els 65 i 91 anys, ja que la realització d’activitats físiques en aquestes edats són vitals per a augmentar la seva qualitat de vida i disminuir l’afectació de malalties cròniques.

Hi ha premis? Es tracta d'una travessa "No competitiva", i per tant no hi haurà premis segons les posicions d'arribada dels participants. Sí que hi haurà un premi al Pòdium Solidari, format pels tres participants que més diners recaptin en el seu repte creat a la pàgina web de migranodearena.org.

Com m'hi puc inscriure? La inscripció es farà a través de ticketea.

  I n s c r i p c i o n s  

 

Qui pot participar?  Nedadors a partir de 14 anys capacitats per fer la distància. Els menors d'edat necessitaran el permís paternal.

Quants nedadors serem? Un màxim de 750 nedadors entre les tres categories.

Des de l'organització creiem que no farà falta l'ús del neoprè, però si es vol utilitzar es podrà fer. No es podrà utilitzar cap altre material de natació com aletes, manoples...

Un cop finalitzada la prova hi haurà un sorteig de material i experiències dels nostres patrocinadors.

Organitza:

escutculturalTransparent

Col·labora:

logo Logo Associacio sol verd 40anys 12 Logo Bombers Solidaris 2017 definitiu red ticketeaOrange 1  vista optica  Logo-base paserraPomaEva CalaRaquel  Logo AS UntitledVertical cat sergi-paleta Prevencio i Gestio R  logoungravityPRO 2017 LOGO FENTPAIS-01  Banco-de-Sabadell  logobotiga fonsnegre    Logo odeclass-copia  rodi

Anirem actualitzan la llista de patrocinadors.

Si vols estar al dia de totes les novetats i sorpreses, descobreix les nostres xarxes socials:

facebook-logo   instagram-new-2016-logo-4FB9F574C0-seeklogo.com copia

 

Reglament de la IV Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona:

 • És una travessa aquàtica no competitiva.
 • Els participants han de ser majors de 14 anys. I els menors de 18 anys hauran de presentar un permís paternal el mateix dia de la travessa.
 • Les distàncies a nedar seran 952 m, 1852 m o 3704 m.
 • L’hora de sortida serà a les 10:00 hores.
 • El temps màxim per acabar la prova serà de 2 hores.
 • Hi haurà servei de guarda-roba.
 • Inscripcions: El preu de la inscripció és de 10€ per persona. S’haurà de fer efectiva a través de la pàgina web www.ticketea.com.
 • Es podran fer donacions a través de la web de ticketea pero aquestes no comptaran com a inscripcions.
 • Tot l'import resultant de les inscripcions i les donacions extres en els reptes personals anirà destinat al projecte Qui dia nada, any empeny” de l’Associació Nou Horitzó.
 • Termini màxim d'inscripcions: divendres dia 15 de juny a les 10:00. O quan arribem als 750 participants inscrits.
 • No s´acceptaran inscripcions posteriors.
 • Si no arribessim a les 750 inscripcions, acceptaríem inscripcions el dia de la travessa 2 hores abans de l'inici de la prova.
 • Al formulari d´inscripció, hi haurà de figurar el nom, cognoms, email, número del DNI i confirmar edat.
 • S'haurà de presentar el DNI o acreditació corresponent en el moment de recollir el dorsal.
 • Un cop feta la inscripció o donació no es retornarà l’import en cap cas.
 • L'entrega dels dorsals es farà 1 hora abans de la prova al mateix lloc de la sortida.
 • Amb el preu de la inscripció, el nedador contracta una assegurança de responsabilitat civil.
 • El participant declara estar en bona forma física, estar prou entrenat per acabar la prova i haver comprovat el seu estat de salut per un mitjà autoritzat.
 • El participant accepta que els organitzadors puguin fer un ús publicitari de la seva imatge a la competició sempre que sigui amb fins legítims.
 • L’organització es reserva el dret de realitzar qualsevol canvi d’última hora o anul·lació de la prova si ho considera convenient, en aquest cas no es retornaran els diners de la inscripció.
 • La formalització de la inscripció a la travessa implica que l'inscrit ha llegit i accepta el reglament de la IV Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

 

Per qualsevol dubte o si voleu participar com a voluntaris podeu escriure'ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Buceo en la Llosa de Palamós

a abril 16, 2018

BUCEO EN LA LLOSA DE PALAMOS

24 DE ABRIL DEL 2.018

La sección de actividades subacuáticas organiza una salida de buceo a PALAMOS, concretamente a la zona conocida como la LLOSA DE PALAMOS.

Se trata de una extensa zona rocosa cuya cima se encuentra a -4 mts., donde se encuentra una gran baliza que señaliza ese lugar, ya que en el pasado naufragaron numerosas embarcaciones.

Uno de los recorridos parte desde la boya cercana a la baliza, desciende hasta los -15 mts. a un canal entre paredes de roca y fondo de arena, en ese tramo la roca ofrece pocos refugios, careciendo de grietas, al llegar a -26 mts. cae bruscamente un escalón en la arena a -30 mts. Pasado este punto se nos presentan varios recorridos alternativos, desaparece el canal de arena y se nos presentan montículos rocosos de poca altura pero de gran interés, alguno de ellos están cubiertos por gruesos cabos y redes producto de los naufragios, esta es la zona más interesante ya que los montículos se encuentran llenos de grietas y agujeros en los que se refugia mucha vida y en sus alrededores, (sargos, espetones, servias, escórporas, langostas, algún congrio o mero), así como restos de embarcaciones. En función de la reserva de aire y descompresión iniciaremos el regreso hacia la parte alta de la roca dirigiéndonos al punto de fondeo.

Al ser una inmersión de barco es necesaria la reserva con tiempo. Cada uno de los buceadores deberá de traer su material personal, excepto la botella y plomos. En caso de necesitar alquilar algo de material, presentarse con tiempo. 

El punto de encuentro será en el centro de buceo H2O a las 09:30 h. situado en: Port Esportiu Marina de Palamós, al final del paseo marítimo dirección norte pasado el puerto de pescadores. Telf. del centro 972.313.169, el precio de la salida será de 26 € y 31 € para bucear con Nitrox, si quieres visitar su web es:             www.h2odivingcenter.com

Será necesario llevar la siguiente documentación actualizada para poder bucear.

 • Licencia Federativa.
 • Titulación.

PARA INSCRIPCIONES:

           Ponerse en contacto por teléfono o mail, indicando nombre, titulación y teléfono.

              HERMINIO PAUNER    T-A  MONTJÜIC     Tlf. 616.20.21.46      Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

FECHA LÍMITE DE INSCRIPCIÓN   22-ABRIL-18

Curs d´apnea APN2 - 2018

a abril 13, 2018

CURS APNEA APN2 L´ESTARTIT

MAIG 2018

La Secció d’Activitats Subaquàtiques de la A.C.E. realitzarà els dies 15 i 16 de Maig un curs d’apnea (APN2). Amb la col·laboració de la Comissió d’Esports, Cultura i Oci del Comité de Empresa i la Junta de Personal  de l’Ajuntament

En aquest curs es garanteix arribar a 2 minuts d’apnea estàtica i baixar a 18m de profunditat. S’ensenyaran tècniques de respiració i de relaxació (molt útils també a la feina de bombers). Així com, practicar aquest esport amb seguretat per tal d’evitar accidents derivats de males pràctiques.

EL CURS ES REALITZARÀ A L’ESTARTIT

L’horari serà de 10 a 12 teòrica i pràctica de relaxació a l’aula, de 12 a 14 pràctiques a piscina, i després de dinar de 16 a 18 les practiques a mar (aproximadament)

*EL PREU DEL CURS SERÁ DE 200€

*Els socis de la SAS Bombers amb data anterior a aquest comunicat tindran 15€ de descompte. Per fer el curs cal ser soci de l’ACE i del SAS Bombers, sinó es així caldrà pagar la quota per fer-se’n soci (9€ quota soci SAS i 20€ quota ACE).

ELS INTERESATS PODEN POSAR-SE EN CONTACTE AMB:

JAUME DOMÍNGUEZ  EIX-B  600.50.77.50  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

REQUISITS:

 • Saber nedar.
 • Llicència federativa i revisió mèdica actualitzada (de no ser així, consultar)

PLACES LIMITADES A 4 – DATA MÀXIMA D´INSCRIPCIÓ 23 DE ABRIL 

CURS D´APNEA APN2 - MAIG 2018

La Secció d’Activitats Subaquàtiques de la A.C.E. realitzarà els dies 2 i 3 de MAIG un curs d’apnea (APN2). Amb la col·laboració de la Comissió d’Esports, Cultura i Oci del Comité de Empresa i la Junta de Personal  de l’Ajuntament

En aquest curs es garanteix arribar a 2 minuts d’apnea estàtica i baixar a 18m de profunditat. S’ensenyaran tècniques de respiració i de relaxació (molt útils també a la feina de bombers). Així com, practicar aquest esport amb seguretat per tal d’evitar accidents derivats de males pràctiques.

El curs es realitzarà al PORT BALIS (Sant Andreu de Llavaneres), on farem les classes teòriques i les sortides a mar, amb el centre de submarinisme Posidònia de Port Balís. Les practiques a piscina es realitzaran a la piscina del complex esportiu Sorli Sport de Sant Vicenç de Montalt, a 2 km del Port Balís.

L’horari serà de 8 a 10 teòrica i pràctica de relaxació a l’aula, de 11 a 13 pràctiques a piscina, i després de dinar de 15 a 17 les practiques a mar.

*EL PREU DEL CURS SERÁ DE 185€

*Els socis de la SAS Bombers amb data anterior a aquest comunicat tindran 15€ de descompte. Per fer el curs cal ser soci de l’ACE i del SAS Bombers, sinó es així caldrà pagar la quota per fer-se’n soci (9€ quota soci SAS i 20€ quota ACE).

ELS INTERESATS PODEN POSAR-SE EN CONTACTE AMB:

JAUME DOMÍNGUEZ  EIX-B  600.50.77.50   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

REQUISITS:

 • Saber nedar.
 • Llicència federativa i revisió mèdica actualitzada (de no ser així, consultar)

PLACES LIMITADES A 12 – DATA MÀXIMA D´INSCRIPCIÓ 23 DE ABRIL

Apnea II

Compra Conjunta COMPEX

a abril 10, 2018

Hola, bona tarda!

ens ha arribat una oferta per una compra conjuta de productes COMPEX amb un important descompte (30 - 50 %). Més avall podeu veure, en l'arxiu adjunt, els preus i models, així com els accessoris.

La compra conjunta es durà a terme si hi ha un mínim de tres aparells.

Posteriorment i en cas que es porti a terme la compra, hi haurà una sessió formativa dels productes.

La data límit per poder-se apuntar a la compra conjunta és el 30 d'abril. I en cas que hi estigueu interessats haureu d'enviar un mail a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  amb l'assumpte COMPEX amb les vostres dades, telèfon i el model escollit.

La junta,
www.acebombersbcn.cat

 

COMPEX_DESCUENTOS.png

Stage de buceo en El Hierro

a abril 06, 2018

STAGE DE BUCEO 2018 – EL HIERRO

DEL 11 AL 17 DE JUNIO

La sección de actividades subacuáticas de la ACE organiza un stage de buceo en las Islas Canarias, concretamente a la isla de EL HIERRO (La Restinga)

PRECIO POR BUCEADOR 270
ACOMPAÑANTES 120
 • 6 NOCHES DE APARTAMENTOS COMPLETAMENTE EQUIPADOS DE 2 Y 4 PAX
 • 10 INMERSIONES DIURNAS EN BARCO
 • 20% DTO. POR BUCEADOR EN EL PAQUETE DE ALOJAMIENTO Y BUCEO
 • BOTELLAS Y PLOMOS

NO INCLUYE:

 •  VUELOS BCN-TNF-EL HIERRO  (270 € APROX. CON 1 MALETA FACTURADA)
 • ALQUILER DE EQUIPO DE BUCEO COMPLETO 13€/DIA (OPCIONAL)
 • DESAYUNOS, COMIDAS Y CENAS

PARA LOS SOCIOS SAS DE FECHA ANTERIOR A ESTE COMUNICADO RECIBIRAN UNA SUBVENCION POR PARTE DE LA SECCION DE 30

LOS INTERESADOS PUEDEN PONERSE EN CONTACTO CON:

  J. MARTIN...MJ-D    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.    TLF. 607 65 42 31

MAXIMO 20 BUCEADORES – INSCRIPCIONES HASTA EL 21 DE MAYO

Y CONDICIONADAS CON LA DISPONIBILIDAD DE LOS VUELOS

CON LA COLABORACION DE LA COMISION DE CULTURA, DEPORTES Y OCIO  DEL COMITE DE EMPRESA Y LA JUNTA DE PERSONAL  DEL AYUNTAMIENTO

REQUISITOS PARA BUCEAR :

TITULACION DE BUCEO – SEGURO – CERTIFICADO MEDICO ( MAX. 2 AÑOS)

mapa hierro12172el bajon-el hierro 312068416 788022377974569 595331821240058428 oroque-bonanza 505966

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo