Bloc

Partit del Patró

a Febrer 27, 2018

 La Secció de Futbol de l'ACE us convida al partit de Futbol que tindrà lloc el dia 5 de Març a les 10:00 al Camp de Futbol 7 Barcelona.

Direccio Carrer de Bonaventura Gispert Num 1 BCN.

En finalitzar el partit hi haurà Botifarrada de Germanor, important fer la inscripció.

Esperem a tots els futboleros del Cos.

Inscripcions: Victor Sans: 619 410 126

Ismael Garcia: 661 412 328

Masterclass Manteniment-Reparació Sky/Snow

a Febrer 26, 2018

En relació amb les festes del patró 2018, amb estreta col·laboració amb L’ACE i la secció de Muntanya , el proper Dilluns dia 12 de Març tindrà lloc una masterclass de manteniment i reparació de esquís, snow per part de la botiga Xtot, a càrrec de Jordi Ventura.

L’objectiu d’aquesta Masterclass és adquirir els coneixements necessaris per poder fer un bon ús del material de L’ACE.

Inscripcions per telèfon 644466225 Pauet.

Concurs Paelles 080

a Febrer 24, 2018

Aprofiteu l'últim dia per apuntar-vos al Concurs de Paelles 080 que es durà a terme el 10 de març. 

Fins el 25 de febrer!!!

Enllaç de la solicitud: https://goo.gl/forms/gLfrqrvR8gpkMZSL2


De totes maneres, si només voleu degustar-les, haureu de comprar els tiquets que es posaran a la venda a partir de l'1 de març a l'Espai Bombers en horari de 10 a 13h per 5€ (got solidari de regal)

Inscripció Cursa Bombers 2018

a Febrer 23, 2018

   Bones a tots/es!!

   Com cada any, s’apropa la cursa de bombers, i enguany es correrà el diumenge 22 d’abril.  L’organització posa a la nostra disposició un nombre limitat de codis. Per tal de poder-los adjudicar d’una manera justa, com cada any, hem fet un formulari que s'ha d'emplenar i s’ha decidit establir uns criteris i terminis:

      -El període d’inscripció serà fins el 31 de març. A partir d’aquesta data es farà recompte. I un cop finalitzat aquest, i repartits els codis, s’obriran inscripcions per a amics, familiars i coneguts

      -Una única inscripció per bomber. Omplir un únic formulari per bomber, personal i intransferible, on cal detallar el cos (barna, gene, aena, etc...), parc i torn, i si correrà amb equipació esportiva, equip d’intervenció nivell 0, o equip complet amb ERA. Tindran prioritat en l’adjudicació de codis i equips ERA, els bombers de Barcelona. En cas que es rebin més sol·licituds d’un mateix bomber, aquest formulari quedarà anul·lat i no tindrà codi

      -Obligació de participar a la cursa. Es farà un seguiment de codis i participants. En cas que es detectin irregularitats, com no participar a la cursa però sí recollir la samarreta, o que no apareguin a la llista d’inscrits els que han demanat codi, l’ACE es reserva el dret de no donar codis a aquestes persones en properes edicions.

      -Repartiment de codis. Recordem que aquest formulari és una petició per un codi, no és la inscripció a la cursa. Els codis per apuntar-se es repartiran 15 dies abans de la cursa. Un cop finalitzat el primer període d’inscripció, i quan sapiguem quants bombers correran, s’obrirà un segon plaç per apuntar a família i amics. En aquest segon plaç sí que es permetrà que un mateix bomber ompli diversos formularis. Recordem que 1 formulari= 1 codi. En aquest cas s’intentarà fer un repartiment equitatiu perquè ningú es quedi sense codis.

   Cal recordar que enguany se celebra el 20è aniversari. Amb motiu d’aquesta efemèride, es farà una exposició on podrem veure el recorregut de la nostra cursa, al llarg d’aquestes vint edicions. A través de fotografies, explicacions i samarretes commemoratives de cadascuna de les 20 edicions, veurem les diferents etapes per les quals ha passat de ser una cursa “familiar”, a un 10.000 de referència a nivell estatal.

   Us hi esperem!!

 

Enllaç formulari:

FORMULARI FORA DE TERMINI!!!

Festes del Patró 2018 (Pedalada popular "Memorial Valentí Calvet")

a Febrer 05, 2018

Benvolgut/da,

 

Com cada any al març, celebrem la nostra Festa del Patró. És per això que el proper dia 5 de març, et convido a participar en la nostra pedalada popular per les carreteres de Collserola. Al finalitzar, farem un esmorzar de germanor a Can Coll.

 

Cordialment,

Joan Carles Mompel

Vocal de la Secció Ciclista ACE BombersBenvolgut/da,

 

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo