Bloc

INFORMACIÓ IMPORTANT III Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona

a Juny 30, 2017

INFORMACIÓ IMPORTANT

Aquest any la travessa coincideix amb la Cursa de la Vila Olímpica, per això hem habilitat un pàrquing per a participants i acompanyants de la III Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

L'ÚNIC accés al parquing amb cotxe serà per la sortida 24 direcció Besòs de la Ronda Litoral. Aquest pàrquing està a 15 minuts caminant de la Base Nàutica.

Els que vingueu en sentit Llobregat s'ha de fer un canvi de sentit a la Sortida 22 i tornar a entrar a la ronda per sortir a la sortida 24 direcció Besòs.

Us recomanem que vingueu amb temps suficient.

L'horari del pàrking serà de 8:00 a 14:00.

Veure ubicació de la Base Nàutica Municipal on tindrà lloc la III Milla Nàutica Soliària Bombers de Barcelona.

HORARIS

8:00h a 9:50h: Entrega dels casquets de bany i últimes inscripcions presencials.

9:55h: Bombers de Barcelona entregarà a l’ONG Cromosuma el taló amb l’import recaptat.

10:00h: Sortida 2 Milles, Casquets color or.

10:05h: Sortida 1 Milla, Casquets color plata.

10:10h: Sortida ½ Milla, Casquets color bronze.

12:00h: Entrega de premis del Podi Solidari i seguidament farem el sorteig del material.

13:00h: Fi de la festa.

QUÈ CAL PORTAR?

És imprescindible presentar el DNI per recollir el vostre casquet de bany. Recorda que si ets menor d'edat has de portar el permís parental amb l'autorització i una fotocopia del pare/mare/tutor per poder nedar a la travessa.

El neoprè no serà necessari. Es preveu que la temperatura de l'aigua sigui de 24ºC, per tant serà adequada per nedar-hi sense el neoprè, però si ho prefereixes el pots fer servir.

Està totalment prohibit l'ús de pales, aletes o qualsevol material extra. 

RECOLLIDA DE LA BOSSA DEL NEDADOR

Consulta el teu dorsal:

Aquest any el nedador rebrà una bossa gràcies a Banc Sabadell, amb el vostre casquet de bany gràcies a Vistaòptica, una poma i aigua gràcies a Caprabo, uns sobres de mostra gràcies a Colvitae i un fulletó informatiu de l'ONG ASL-EREC.

CIRCUITS

 • Mitja milla Nàutica:  1 volta al circuit vermell.
 • Milla Nàutica:  2 voltes al circuit vermell.
 • 2 milles:  2 voltes al circuit verd.

INSCRIPCIONS PRECENSIALS

Només queden 50 inscripcions presencials a partir de les 8:00h.

AVITUALLAMENT 2 MILLES

Aquest any els nedadors de 2 milles tindràn un avituallament quan comencin a fer la segona volta. Hi haurà una taula amb síndría tallada.

SERVEI DE MASSATGES

Un cop acabada la travessa podreu trobar un servei de massatges a la carpa de: CTM Mataró | Centro de Terapias Manuales.

VESTUARIS I WC

Els vestuaris i els WCs estaran dins la Base Nàutica.

MEDUSES

S'ha avisat a l'Ajuntament de Barcelona per a que faci una neteja una hora abans de l'inici de la III Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona. 

Podeu consultar l'estat de la platja del Bogatell el mateix matí de la travessa.

Si tot i així no us sentiu segurs, recordeu que l'ús del neoprè és opcional.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Aquest diumenge la temperatura màxima serà de 26ºC i no s’esperen pluges. Per tant, podràs gaudir d’una festa esportiva per una bona causa!.

 

Stage de buceo en La Graciosa

a Juny 30, 2017

En el aeropuerto de Arrecife (Lanzarote) nos juntamos un nutrido y variopinto grupete de 17 personas entre buceadores y acompañantes. Entre besos y presentaciones nos fuimos rumbo a La Graciosa perteneciente a la Parque Natural y Reserva Marina del Archipiélago Chinijo. Al llegar descargamos bártulos, trajes, jackets y todos los artilugios para ir a los apartamentos. Nos repartimos en mini-familias de 4 personas por apartamento y aunque no todos estábamos junticos supimos rápido como ir haciendo piña en las comidas, cenas y sobremesas con shisha, ron miel o “licor de cabra”.

Por fin llegó el tan esperado primer día de inmersión. Edy, Josean, Jaime e Isa nos llevaron  a conocer las profundidades de la isla. Una salida preciosa para los grupos avanzados, para el grupo de novatos (dónde yo me incluyo) fue más bien un día de poner a prueba a Jaime que andaba de un lado para otro…pobrecillo! Pero a partir de ahí lo gozamos todo!! En las 10 inmersiones que realizamos pudimos ver un sinfín de meros, colorídos pejeperros, chuchos pequeños y gigantes, tembladeras, langostas canarias, gusanos de fuego, nudibránquios, morenas, congrios, cangrejo araña, bancos de jureles y hasta imponentes angelotes. Un paisaje submarino precioso. Tampoco faltaban erizos para darnos emoción.

Pronto los lobos de mar se iban cansando de ver pececillos. Ellos querían bajar y bajaron!! Hasta 60 metros fue la inmersión más profunda. Más de uno se entretuvo mirando las Gerardias y la botella de respeto no dio para los 40 minutos de deco!! Paco, como buen lobo de mar anti-tecnología, se subió a superficie todo feliciano sin hacer la deco…pero todo bien! Ya vimos que le gusta tanto el límite como la música.

Y así concluimos con nuestras inmersiones, que no con nuestras experiencias por La Graciosa. Nuestros monitores bien majetes, nos invitaron a hacer barbacoa de despedida en su patio. Momento inolvidable donde los haya. Comimos ricos bonitos, papa arruga con mojo picón y reímos a carcajada. Entre los saltos a la cuerda de los motivados bomberos, pasando por el limbo al jueguecito de pasarse el papel. No nos podríamos haber reído más…Paco, gracias por esa noche!!

Durante esa semana poco a poco fuimos descubriendo los encantos y rincones de La Graciosa con casas blancas y calles sin asfaltar. Las rutas que recorren la isla nos llevaron a la cima de la Montaña Amarilla, a la paradisiaca playa de las Conchas y los arcos esculpidos por el oleaje sobre la roca volcánica. Nos dio pena dejar la isla atrás y separar el grupete, tanto que la maleta de Barquet se tiró por la borda en Órzola! Suerte que supimos pescarla antes de juntarse con los angelotes al fondo del mar.

Gracias Jaime, Isa, Edy y Josean por el acompañamiento.

Gracias José Martín por toda la organización.

Gracias equipo por ser tan lindos.

Volveremos, y si no, siempre tendremos los buenos recuerdos.

Grupo-La-GraciosaGOPR0336webGOPR0388webGOPR0394webDSC04600webDSC04552webDSC05452webDSC05411web20170613 194914webDSC04626webDSC04843web

MAS IMAGENES DEL STAGE (PICHA AQUI)

 

Obrim el forum de viatges, participa-hi!

a Juny 28, 2017

http://acebombersbcn.foroactivo.com
L'ultima part que quedava pendent de la secció de viatges ja esta aqui!
Es el forum de viatges i fotografia, un espai preparat perque tothom que vulgui pugui penjar les seves experiencies i pugui demanar consell a altres companys i companyes.
Es un espai que anirà creixent amb les vostres aportacions (links, webs, viatges, consells, ...), si ningú entra a aportar o si ningú pregunta, el forum morirà.

Perque un forum?
Tot i que sembli tornar al passat, la veritat es que les xarxes socials i les aplicacions de missatgeria nomes aconsegueixen conectar la gent, pero fan que la informació sigui molt etérea i impossible de trobar passats pocs dies. Un forum permet tenir una base de dades i d'experiencies sempre disponible a l'abast de tothom, per contra, implica tenir que visitar una pagina web concreta. Pero ja estem estudiant aplicacions mobils que faciliten aquesta tasca i que permeten tenir el forum al mobil i convinar les virtuds dels dos sistemes. Us anirem informant.

Us demanem que entreu al forum, us registreu i us presenteu, moltes gracies.
L'adreça es molt facil: http://acebombersbcn.foroactivo.com

Recordeu que la secció de viatges te una biblioteca de guies per deixar en prestec, a mes d'una base de dades amb informació de a quins paisos han viatjat alguns bombers i bomberes que s'han ofert a ajudar. Podeu omplir la enquesta aqui: https://goo.gl/forms/Oa01b7p1K35ue9702
En aquest post del forum teniu la informacio: http://acebombersbcn.foroactivo.com/t7-guies-que-tenim-i-llocs-on-ha-anat-la-gent
Com sempre, podeu opinar i proposar canvis i millores. (adalt, imatge d'un screenshot del foro i els seus menus, aqui abaix un mapa amb els paisos que ha visitat la gent que ha respost l'enquesta i que poden ajudar-vos.)
World p

 

On heu viatjat? Ajuda'ns omplint un formulari

a Juny 10, 2017

Bones a tothom,

Com ja sabeu estem creant la secció de Viatges dintre de la ACE integrat a la de Fotografia: http://acebombersbcn.cat/seccions/item/fotografia-i-viatges

Fa un parell de mesos vam demanar guies de viatge per fer una biblioteca, i tot i que encara hi ha gent que ens en portarà ja podem presentar un primer mapa amb les que tenim (adjunt).

El següent pas que ens proposem es el de crear una base de dades amb la informació dels viatges que heu fet. Aquest recull estarà disponible per tot el col·lectiu a la web de la secció i en un mes al fòrum que presentarem si la gent respon de la crida.
Així que ara US DEMANEM, que ompliu aquest breu formulari amb 4 preguntes bàsiques sobre on heu anat de viatge (es pot fer amb el mòbil).

https://goo.gl/forms/Oa01b7p1K35ue9702

Moltes gracies a tots i totes, creiem que pot ser un projecte molt interessant i útil per tothom, la majoria de bombers ens agrada viatjar, i que millor que parlar amb un company que et recomani i t’expliqui com es i com moure’t per un país.

Seccio Fotografia i Viatges de la ACE
Responsable de viatges: Alex Monton - 622221106

GUIES DE VIATGE A LA ACE EIXAMPLE

IV Fire Run

a Juny 10, 2017

Por cuarto año consecutivo la sección de Motos realizará su salida anual de dos días. El próximo día 14 saldremos de Levante a las 8 de la mañana con dirección a Alcorisa, pueblo dónde pasaremos noche y podremos bañarnos en las Pozas de Aguaviva que están bien cerca.

Los socios de la sección ya llevan tiempo informados, pero si alguien que no es socio y quiere venir puede asistir avisando a David Ojeda (630.68.39.10). 

No hay un coste fijo porque no hay nada cerrado, pero los dos días rondará por unos 100€ (eso es aproximado)

 

III Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona

a Juny 06, 2017

#IIImillaBombersBCN

La secció de natació de l'Agrupació Cultural i Esportiva organitza la "III Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona". Es tracta d'una travessa aquàtica no competitiva on els nedadors/es recorreran la distància de mitja, una o dues milles nàutiques.

Quan? el diumenge 2 de juliol a les 10:00 hores.

On? Platja del Bogatell, al costat de la Base Nàutica.

Quin serà el circuit? Pots triar entre tres distàncies:

 • Mitja Milla Nàutica: 1 volta triangular de 926 metres al circuit vermell.
 • Una Milla Nàutica: 2 voltes triangulars de 926 metres cadascuna al circuit vermell (1.852 metres)
 • Dues Milles Nàutiques: 2 voltes triangulars de 1.852 metres cadascuna al circuit verd (3.704 metres)

 

 circuit 3-Milla

Quin és el temps màxim per fer la travessa? El temps màxim per nedar serà de 2 hores per a les tres distàncies.

Quin és el preu? El preu de la inscripció són 10€ hi anirán destinats al projecte "Sumant Capacitats" (adjuntem adjunt) de l'ONG Cromosuma, aquest projecte té com a objectiu promoure la pràctica de la natació per a nens amb síndrome de down amb edats entre els 0 i els 12 anys, ja que la realització d’activitats físiques en aquestes primeres edats són vitals per al desenvolupament cognitiu

Hi ha premis? Es tracta d'una travessa "No competitiva", i per tant només hi haurà un Pòdium Solidari, format pels tres nedadors/es que més diners recaptin en el seu repte de la web de migranodearena.org.

Com m'hi puc inscriure? La inscripció es farà a través de ticketea.

  I n s c r i p c i o n s    T a n c a d e s  

Només hi haurà 50 inscripcions presencials.

Qui pot participar?  Nedadors/es a partir de 14 anys capacitats per fer la distància. Els menors d'edat necessitaran el permís paternal.

Quants nedadors serem? Un màxim de 600 nedadors/es entre les tres categories.

Des de l'organització creiem que no farà falta l'ús del neoprè, però si algú vol utilitzar-lo ho podrà fer.

Un cop finalitzada la prova hi haurà un sorteig de productes i material dels nostres patrocinadors.

Organitza:

escutculturalTransparent

Col·labora:

logo cromosumaticketeaOrange 1  vista optica  turboLogo-basepaserralogoMeliaSarriaBarcelona LowRes Clogotipo final-02PomaEva logo-nutrisport-cuadritostfswimCalaRaquel UntitledVertical cat sergi-paletacnab 1endesa Prevencio i Gestio R  LOGO centro medico gava  image002 logo BRA EchevarneLogo  marea negroTHEMOFFLOGO logoungravityPRO muymucho RCMB Logo Color

Anirem actualitzan la llista de patrocinadors.

Si vols estar al dia de totes les novetats, entra al esdeveniment del nostre Facebook.

Reglament de la III Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona:
 • És una travessa aquàtica no competitiva.
 • Els participants han de ser majors de 14 anys. I els menors de 18 anys hauran de presentar un permís paternal el dia de la travessa.
 • Les distàncies a nedar seran 952 m, 1852 m o 3704 m.
 • L’hora de sortida serà a les 10:00 hores.
 • El temps màxim per acabar la prova serà de 2 hores.
 • Hi haurà servei de guarda-roba.
 • Inscripcions: El preu de la inscripció és de 10€ per persona. S’haurà de fer efectiva a través de la pàgina web www.ticketea.com.
 • Es podran fer donacions a través de la web de ticketea pero aquestes no comptaran com a inscripcions.
 • Tot l'import resultant de les inscripcions i les donacions extres en els reptes personals anirà destinat al projecte Sumant Capacitats de la Fundació CromoSuma.
 • Termini màxim d'inscripcions: divendres dia 30 de juny a les 10:00. O quan arribem als 600 participants inscrits.
 • No s´acceptaran inscripcions posteriors.
 • Si no arribessim a les 600 inscripcions, acceptaríem inscripcions el dia de la travessa 2 hores abans de l'inici de la prova.
 • Al formulari d´inscripció, hi haurà de figurar el nom, cognoms, email i número del DNI.
 • S'haurà de presentar el DNI o acreditació corresponent en el moment de recollir el dorsal.
 • Un cop feta la inscripció o donació no es retornarà l’import en cap cas.
 • L'entrega dels dorsals es farà 1 hora abans de la prova al mateix lloc de la sortida.
 • Amb el preu de la inscripció, el nedador contracta una assegurança de responsabilitat civil.
 • El participant declara estar en bona forma física, estar prou entrenat per acabar la prova i haver comprovat el seu estat de salut per un mitjà autoritzat.
 • El participant accepta que els organitzadors puguin fer un ús publicitari de la seva imatge a la competició sempre que sigui amb fins legítims.
 • L’organització es reserva el dret de realitzar qualsevol canvi d’última hora o anul·lació de la prova si ho considera convenient, en aquest cas no es retornaran els diners de la inscripció.
 • La formalització de la inscripció a la travessa implica que l'inscrit ha llegit i accepta el reglament de la III Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

 

Per qualsevol dubte podeu escriure'ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Trobada Nacional Tres Tombs a l´Ampolla

a Juny 04, 2017

El passat dia 1 de maig, es va dur aterme la Trobada Nacional del Tres Tombs a l´Ampolla, hi va haver una alta representació de tot Catalunya. La Plataforma dels vehicles històrics hi va assistir amb membres del cos en actiu i com sempre amb companys jubilats. Donar les gràcies a tots per l´esforç, el qual va valè la pena, ja que l´Hipofurgó dels Bombers va ésser un dels atractius més fotografiats.

IMG-20170501-WA0059

IMG-20170502-WA0033

IMG-20170501-WA0020

IMG-20170501-WA0041IMG-20170501-WA0028

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo