Bloc

Nou material reparació bicicletes

a Març 20, 2017

Es comunica a tot el personal que s’ha adquirit material de reparació de  bicicletes gracies a una subvenció de la ACE.

Per el bon manteniment de les eines es prega que se’n faci un bon ús.

S’adjunta una fulla amb el material de cada parc, una caixa d’eines i un suport de bicicletes als parcs de Vall d’Hebron, Montjuic, Llevant i Eixample.

Pel que fa al parc de sant Andreu s’incrementen les eines amb material més específic.

Hi haurà un responsable a cada parc i torn que de vetllarà que el material estigui al seu lloc i amb bon estat de conservació.

Sant Joan de Deu en las Islas Medas

a Març 15, 2017

IMMERSIÓ DE CELEBRACIÓ DEL PATRÓ DE

BOMBERS BARCELONA 2017

L´Estartit, 10 del matí, centre d’immersió  CALYPSO. Sorprenentment, gairebé tothom és puntual. Quina motivació!!

Segurament la pressió de Sant Joan de Déu fa que es produeixi aquesta sorpresa en forma de puntualitat.

Ens reunim tot un mostrari ben divers de bombers veterans, no tant veterans, “novatos” de l’aigua, experts més que reconeguts, alguns “ranas” de la elit subaquàtica del SPEIS, i a més a més,  gaudim de la inestimable companyia d’amigues i amics de fora de l’àmbit bomberil, i fins i tot un enèrgic i juganer gos.

Un cop definits els grups en funció de l’experiència i de la formació ,el patró amb el seu perfecte domini de la llengua, ens guia fins els vestuaris més amplis i diàfans de la zona per poder-nos equipar abans d’embarcar.

Tot seguit, havent comprovat i muntat l’equip, embarquem al vaixell. Ningú es queda a terra, ni tan sols el gos, que més tard deixarà un record en forma de segona pell a l’equip de més d’un submarinista.

Després del briefing, on el patró ens explica el recorregut de la immersió, i ens diu on trobarem el preuat dofí, que en tres ocasions ha estat robat; saltem a l’aigua, tastem la baixa temperatura  i sense pensar-hi més comencem el descens cap al fons marí.

La visibilitat no és tant bona com voldríem, tot i així podem fotografiar algun mero, algun congre, i algun banc de peixos que hagués quedat boníssim afegit a la paella del dinar.

Al cap de mitja hora d’immerssió, els 13 graus de temperatura comencen a notar-se en els nostres cossos. Sobretot els que no portem tratge sec (Miguelitos!). Tot i així aprofitem la immersió fins al final, ja que l’entorn i la ocasió s’ho val. Alguns descobrim nous llocs, altres noves profunditats i també que el Gran Dofí, que dóna nom a la cova, no és de la mida que molts esperàvem, tot i ser el més simpàtic que vam trobar!

Després d’una hora d’immerssió en les gèlides aigües de Març a la Costa Brava, sortim per gaudir del sol radiant i recuper-nos d’aquella temperatura perduda.

Per arrodonir el dia només ens queda fer la obligada cervesa i un bon àpat en companyia d’aquesta  gran família.

La decepcionant paella que ens ofereixen al Restaurant Kontiki de l’Estartit, fa que ens agafem amb moltes més ganes, il·lusió i bones expectatives el Concurs de paelles de la celebració del dia del Patró al Parc de Montjuic.

Salut i bon patró!

                                                                   Jaume Domínguez   y    Rubèn Donald

Medas-1

Cova Dofisud

MAS IMAGENES DE LA SALIDA

ACE Bombers Futbol 7 a Logronyo

a Març 14, 2017

Com cada any, es celebra el campionat estatal de futbol 7 per a bombers de tota Espanya. En aquesta edició es realitzarà a la ciutat de Logronyo. I ACE bombers de Barcelona portarà el seu equip. La veritat serà molt dur competir en la ciutat dels pinxos...però estem entrenats per això i més.!!!

Visita a Vall d'Hebron

a Març 12, 2017

El passat dimarts dia 7, 15 companys vem realitzar la ja tradicional visita al Hospital de la Vall d'Hebron, en total vem poder passar una estona amb uns 60 nens de diferents plantes. Com sempre va ser una experiència molt agradable i enriquidora que esperem poder repetir aquest mateix any. Volem agraïr la col laboracio de tot el personal que es va presentar per realitzar aquesta activitat un any mes.

 

Salida motera para el Patrón

a Març 10, 2017

Con motivo de la semana del Patrón organizada por la ACE, la sección de motos quería participar organizando una ruta de unos 400 km por tierras del Montsant. Nos hemos juntado 20 compañeros con todo tipo de motos, y la mayoría eran jubilados, cosa que ya va siendo habitual. Se ha terminado comiendo en una Masia de Valls, y como no podía ser de otra forma se hecho una Calçotada.

Torneig de Padel 2017

a Març 09, 2017
Un any més, el club de tennis Vallparc va acollir el torneig de pàdel del  Dia del patró de Bombers.
En aquesta tercera edició, el temps sí ens va acompanyar i vam poder gaudir d'una fantàstica jornada esportiva i festiva.
Després d'una ajustada final que es va haver de resoldre al supertie-break, la parella formada per l'Óscar Morillo i el David Guinart es va imposar al Miguel Ángel Aceña i al debutant Guillermo Castaño.
Gràcies a tots per participar i ens veiem l'any que ve!

III CURSA PATRÓ DE BOMBERS

a Març 09, 2017

 

Gran matinal avui a l’àrea de lleure de Can Coll on com l’any passat ha tingut lloc la tercera edició de la cursa del Patró de Bombers, aquest any l’absència dels 3 guanyadors de l’any passat la classificació ha sigut la següent:

1      Raul Gomez..............................52:38

2      Mario Puerta............................53:51

3      Daniel.......................................55:32

4      ¿? ............................................55:59

5      Oriol Alonso.............................57:01

6      Joan Pascual............................57:22

7      David Juan...............................60:38

8      Raul Espinosa...........................62:53

9      Joaquim Guerrero....................62:53

10   Pedro Pelayo............................72:20

11   Monica.....................................83:37

12   ¿?.............................................84:04

13   Alex Fernandez.......................Turmell

14   Sergio Fuertes........................Turmell

Com l’any passat en acabar la cursa em fet la botifarrada de rigor, aquí teniu les fotos de la cursa i la posterior botifarrada.

Agrair a tots el que han participat a la cursa i especialment als que heu col·laborat per poder disfrutar del dia.

inici

alex copia

oriol

grupeta

espinosa

pelayo

mono

podi

podi2

final copia

 

IMG-20170309-WA0010

IMG-20170309-WA0019

IMG-20170309-WA0018

IMG-20170309-WA0017

IMG-20170309-WA0014

 

Partit de futbol Patró bombers 2017

a Març 08, 2017

Amb motiu del Patró de Bombers, la secció de futbol de l,ACE va organitzar un partit que enfrontava veterans contra joves amb gran èxit de participació. En aquesta ocasió els galons van imposar-se a la joventut i l,equip veterà va alçar-se amb la victòria amb 4 gols a 3. La trobada, que va reunir una trentena de companys, va culminar amb una botifarrada de germanor per recuperar forces i comentar les millors jugades.

Pedalada per Collserola per les Festes del Patró - 2017

a Març 07, 2017

Ahir vam celebrar la ja tradicional pedalada popular per Collserola per les Festes del Patró, Sant Joan de Déu 2017. Amb una important participació de bombers de Barcelona, de la Generalitat i companys de Guàrdia Urbana. El dia tot i que una mica ventós, va permetre que els ciclistes desenvolupessin aquesta activitat sense novetats remarcables. Tenim com a final, un esmorzar de germanor a Can Coll. Es tornem a veure l'any vinent.

Pàgina 1 de 2

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo