Bloc

Recompte de joguines dels parcs i Bon any nou!

a Desembre 30, 2016

Avui dia 30 s’ha anat a buscar tots els regals de cada parc i estem molt sorpresos amb la quantitat que hem pogut recollir, son mes de 175 regals que ja han sigut entregats al local de la Creu Roja, estem mes que contents, moltes gracies a tots els companys i companyes de bombers i a tothom que s’ha apropat a un parc a portar-ne.
Recordar que el dia 2 de Gener a les 17h comença la festa de Reis i allà seguirem recollint-ne !!

Voldria fer una petita reflexió ara que estem a fi d’any i convida a fer-ho :). Es sorprenent veure com petites idees i projectes iniciats per gent motivada poden arribar a tenir un gran impacte en la societat.
La idea de recollir regals va néixer (o re-neixer) gracies al Marcos i l’Herminio fa dos nadals, ells sols ho van promoure entre els bombers, el primer any amb poc exit, però van insistir i el segon any va ser genial i aquest tercer any ha estat espectacular. Igual amb la Milla Nautica, promoguda principalment per l’Aleix i l’Emili, va néixer com una activitat solidaria de la secció de natació per recollir fons i el primer any van aconseguir 2000€, el 2n casi 10.000€ i ja estan preparant la 3a edició. I no oblidem la ASL que va néixer el 1999 per ajudar als afectats del huracà Mitch i que l’any 2016 es va llençar amb la seva secció EREC a rescatar refugiats a Lesbos i a alimentar mes de 6000 persones oblidades pels governs, i no en tenien prou, que tot just ara tornen d’Haiti d’instal·lar una planta potabilitzadora que salvarà de colera a mes de 36.000 persones, brutal!
Totes aquestes fites no s’aconsegueixen soles, cal el suport puntual de moltes persones, i les idees originals evolucionen amb la gent que s’uneix amb mes compromís i que ho fan créixer dia rere dia.

En el nostre cas, Bombers Solidaris, esperem poder donar suport a tots aquests projectes i fer-los créixer. De moment, per l’any 2017 esperem recollir almenys 3000€ nomes amb el grup de Teaming, i si mes gent s’anima a ajudar igual que s’han llençat a comprar regals, nadar per solidaritat o gastar les seves vacances per ajudar als refugiats, doncs podrem fer realitat molts altres projectes.

Feliç any nou a tothom i esperem fer un mon millor!

Bombers Solidaris

https://www.facebook.com/bomberssolidaris
https://www.teaming.net/bomberssolidaris-grupo - grup d'ajuda, nomes 1€ al mes.
http://www.asl.ong/
http://www.lajoguinaeducativa.org/

 

Bones Festes

a Desembre 25, 2016

Subida a La Mola y almuerzo inmerecido

a Desembre 22, 2016

Hoy hemos querido hacer un entreno diferente con motivo de las fechas navideñas y celebrar un buen almuerzo en lo alto de La Mola.

Hemos salido 7 socios des del parquing de Can Robert corriendo hasta la cima de la montaña (sólo han sido 4km pero a más de uno nos ha costado llegar arriba corriendo), después nos hemos pegado un buen almuerzo (pagado por la sección nuevamente)  y una vez bebida dos botellas de cava hemos vuelto a correr para llegar a los coches.

En resumen una buena mañana en buena compañía.

Feliz Navidad a todos!

3a recollida de joguines de Bombers de Barcelona

a Desembre 20, 2016
Bon dia companys,

Ja son aqui!!! Tornen els reis i per tercer any tornem a fer des de bombers la campanya “juguem en equip” de recollida de joguines, per col·laborar amb creu roja a què cap nen es quedi sense joguina.
Estem molt contents de veure que aquesta iniciativa es consolida i cada vegada son mes els companys que porten joguines i que s'uneixen col-laborant en la organitzacio de la campanya i aixo us ho hem de agrair a tots vosaltres.

Igual que es va fer l'any passat, esperem que bombers, familiars i amics portin joguines noves a qualsevol dels parcs de bombers abans del dia 29 de desembre. Posem aquesta data perquè les hem de portar al magatzem de Creu Roja, on fan la classificació per edats i ens demanen que avancem el màxim de joguines, ja que és una feinada important per arribar a la nit del dia 5 de gener amb tot llest per repartir. 
Com ja sabeu la campanya es divideix en dues parts, la recollida que es fa als parcs i la que es fa el dia de la festa de REIS DE BOMBERS al parc de Llevant, que aquests any sera el dia 2 de gener, aixi que si aneu a la festa aprofiteu per portar regals amb la familia.

Aquest parragraf creiem que l' hem de posar any rere any ""ús agrairíem molt que participeu i voldríem donar-vos alguna idea per facilitar-lo, com podria ser incloure a la llista de la compra del dinar del torn un parell o mes de joguines jejeje i deixar-les en un raconet del parc on aviat col·locarem els cartells informatius de la campanya""

Adjuntem una imatge amb el cartell i les joguines que hem comprat amb els diners de Bombers Solidaris, esperem que us serveixin per agafar idees !
A la web http://www.lajoguinaeducativa.org/ podeu trobar informació de la campanya de la Creu Roja, i a la web https://www.teaming.net/bomberssolidaris-grupo podeu apuntar-vos a la guardiola solidaria amb 1€ al mes per aixi l'any que ve poder comprar mes joguines.

Volem aprofitar per agrair a la junta de la ACE i Bombers Solidaris l'ajuda que ens donen per portar a terme aquesta acció d'aconseguir que el dia 6 el màxim d'infants tinguin un somriure.

Gràcies a tots i totes. BON NADAL.

Muntatge regals reis p
 

Festa dels Reis Mags 2017

a Desembre 18, 2016

Benvolgudes companyes i companys:

Tal i com us vam anunciar en correus anteriors, el proper dilluns dia 2 de gener a les 17h tindrà lloc al Parc de Llevant la Festa dels Reis de Bombers de Barcelona organitzada per l’ACE.

Recordeu no oblidar las cartes del vostres fills, i fins i tot les vostres per lliurar-les a ses Majestats els Reis Mags D’orient.

També tindrà lloc una Recollida de Joguines Solidària per a Creu Roja. Tot aquell que vulgui col·laborar pot portar una joguina nova i que no sigui bèl·lica. La recollida estarà situada sota el castellet del Parc.

Us passem un programa de les activitats que tindran lloc durant la festa així com les recomanacions que us demanem que tingueu en compte per a que la festa tingui lloc de la manera més fàcil i tranquil·la per a tots:

-          -17h: Obertura de les portes del parc i inici de la festa

-          -17-18h: Actuacions de pallasso, visites als camions de bombers nous i antic, chocolata i xurros .. etc.

-          -18h: Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

-          -18h30-20h: Entrega de cartes als Reis.

-          -Durant tota la tarda, recollida de joguines per a la Creu Roja (han de ser joguines noves i no bèl·liques)

Recordeu que durant la festa:

-          Recordeu que el Parc durant la festa esta de Servei, i que en qualsevol moment els vehicles poden sortir a una emergència.

-         Queda prohibit enfilar-se a altres vehicles del Servei que no siguin els habilitats expressament per a la seva “visita” durant aquest dia.

-      Hi haurà WC químics al pati per tal d’evitar l’entrada de gent al Parc. Us demanem si us plau que no pugeu al menjador, habitacions, lavabos i dependències dels bombers del Parc.

-      Intenteu venir a la festa amb transport públic ja que s’hauran de traslladar els vehicles en servei al pati i, per tant, quedarà molt reduït l’espai per aparcar.

-          Respecteu les valles que delimitaran els espais i qualsevol indicació que us pugui fer el personal que estarà col·laborant en l’organització de la festa.

Us enviem, adjunta, el cartell de la festa per fer difusió als parcs i també un plànol de distribució de les activitats de la festa i les parts tancades al públic del parc.

Tots aquells que ens puguin donar un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres via email a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Tots estarem molt agraïts!

Les tasques dels voluntaris serien :

-         - Muntatge de l’escenari, il·luminació i so (matí)

            - Repartiment d’un obsequi als nens

-          -Organització de la gent en diferents punts: vehicles, entrega de cartes als Reis, xurreria, entrada al parc, aparcament, camions etc.

-          -Recollida de joguines al punt establert

Moltes gràcies per endavant a tots els voluntaris i tots els que ja us heu posat en contacte amb nosaltres rebreu informació via email.

Una vegada més, us convidem a tots que vingueu a la Festa amb tota la família i que tots plegats gaudim d’una jornada molt especial per la canalla.

Atentament la Junta de la ACE.

Tramitació Llicència Federativa

a Desembre 10, 2016

fce

Informació tramitació Llicència 2018 FEEC o FCE

Aquest any com es va fer el 2018 la llicència es tramitarà a través de la pàgina web de l'ACE. És important saber que la gent que vulgui tramitar la llicència, ha de ser soci de l'ACE i pagar la quota anual de 15 € que és obligat que la tinguem domiciliada. Aquest tràmit es fa en Accés Socis.

També es necessari pagar la quota de la secció de muntanya de 10 €. Tots els   socis  hauran de pagar la llicència federativa més els 10 € de la quota de soci en el moment de fer l' ingrès del pagament de la llicència. Qui només vulgui fer-se soci també ha d'emplenar el formulari i en la pestanya de tipus de llicència marcar quota soci 10 €.

Tenim dos llicencies per tremitar, Federació d'entitats Excursionistes de Catalunya o Federació Catalana de Espelelologia.

Aquest any les families que vulguin ferdrar als seus fills tenen una quota familiar per a més d'un fill. No està posat al formulari, en cas de necessitar aquesta opció envia un email a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Tots els preus estan l'arxiu PDF adjunt al final d'aquest article.

 

Per poder tramitar la llicència federativa 2018 hem de seguir els següents passos.

Ingresa l'import de la llicència al Nº de compte Caixa d’Enginyers ES46 3025 0001 1314 3347 2799  més els 10 € de soci.

Pas 1: Registrar-se

Pas 2: Omplir totes les dades del formulari Accés Socis. ( Finalitzar el registre del web per email, pot trigar un parell de dies )

Pas 3: Entrar a la Web amb el nostre nom d'usuari i contrasenya.

Pas 4: Anar a la secció de muntanya.

Pas 5: Anar a "Formulari tramitació llicencia FEEC o FCE " (Si no et registres a l'ACE i entres amb la teva sessió no sortirà al menú).

Pas 6: Omplir totes les dades (Imprescindible enviar justificant de pagament).

No es donaran llicències de cap altra persona que no sigui el titular de la llicència.

Preus Llicencia federativa FEEC 2018

Preus Llicencia Federatica FCE 2018

Moltes gràcies per tot.

Atentament,

Lla Secció de Muntanya.

INAUGURACIÓ PARC DE LA PREVENCIÓ

a Desembre 06, 2016

text per en Victor Dobaño

El passat divendres 11 de novembre, es va posar en marxa el Parc de la Prevenció dins del incomparable marc del parc de bombers del Poble Sec, al carrer Lleida. Aquest emblemàtic edifici, catalogat com d’interès arquitectònic, és avui dia el parc de bombers dissenyat i construït expressament amb aquesta finalitat més antic d'Espanya. Emmarcat dins el conjunt que la Exposició Internacional de Barcelona del 1929, aquest parc de bombers va tancar les portes com a tal l'any 2000, i l'any 2007, va ser cedit a ensenyament per tal de facilitat l'ampliació de la veïna i saturada escola Jacint Verdaguer.

Gràcies a la il·lusió i constància dels primers membres de la Plataforma per a la Defensa del Patrimoni Històric dels Bombers de Barcelona, es va aconseguir aturar la desaparició d'aquest valuós edifici, darrer emblema històric del cos de bombers de la ciutat un cop va ser enderrocat el mític Parc Central del carrer Provença l'any 2010.

La inauguració de divendres, no és més que la primera fase d'aquest ambiciós projecte on l'edifici del Parc de la Prevenció, és només el seu estendard. 

Caldrà ara omplir-ho encara més de contingut, i sobretot, créixer i fer-se lloc en el món de la prevenció, exercint com a líders del sector i aglutinant esforços de tots els sectors que tenen quelcom a dir en aquest món: sector públic, privat, universitari i firal.

Des d'aquest dia, hom pot passar a visitar l'Espai Bombers en una doble franja de dilluns a divendres en hotari de 10h a 14h, el dissabte matí i tarda, i el diumenge romandrà obert el matí. Allà trobarem una mica d’exposició museística, una mica de prevenció a través de les seves pantalles interactives, i una visió de la realitat actual del SPEIS. Es preveu omplir una de les sales grans del parc amb exposicions no permanents relacionats amb bombers.

A la primera planta, ja està disponible l'espai destinat al CAU dels jubilats, i a la ACE, compartint un despatx. Durant els propers mesos, es portarà a terme, el trasllat definitiu del CAU des de les dependencies al carrer Villarroel a les del Parc del Poble Sec.

IMG-20161206-WA0006IMG-20161206-WA0005

IMG-20161206-WA0007IMG-20161206-WA0014

IMG-20161206-WA0009IMG-20161206-WA0010

IMG-20161206-WA0016IMG-20161206-WA0011

IMG-20161206-WA0008IMG-20161206-WA0018

 

 

   

SECCIÓ SURF

a Desembre 06, 2016

Avui hem pogut disfrutar d'un matí amb onades al Prat del Llobregat. Posteriorment hem pogut esmorçar gracies a la xurreria de la platge del Prat, a on el nostre amic Miguel fa unes bones hamburguesas.

AUTORETRO 2016

a Desembre 06, 2016

El passat 24 de Novembre és va celebrar la Fira Autoretro a  Barcelona, i fins el diumenge 27 els Bombers de Barcelona hi vem tenir una representació, la qual  va ésser un éxit amb majúscules. És el primer any que desde la Plataforma en Defensa del Patrimoni Històric de Bombers de Barcelona i vem ser representats, la direcció de la casa  va ajudar cedint el material i també sota la supervisió i organització del company Lluis Lòpez ,facilitar vehicles perquè en les tres jornades s´hi fessin tres exhibicions en excarceració de vehicles, en les quals hi va haver molt de públic.

Aquest any han passat per la fira mes de 55.000 visitants, el nostre stand va èsser molt visitat, també per part de professionals en venda de material i també la revista Autoclasico interessada en fer un reportatge.

Tot aixó no ha sortit sól, com sempre els nostres incansables Pere Gonzalez, Enric Llunell, Pere Roca, Viçenc Bonjoch, Jordi Aparici, Perez Jareño, Francesc Climent, Gerard Palet, Josep Vintró, Jose Contreras, Xavi Pinyol, en Barnés i en Carles Gimeno, i també a tots als Bombers que en el seu temps lliure van fer possible les exhibicions.

Moltes Gràcies a tots

IMG-20161123-WA0026

IMG-20161123-WA0024

IMG-20161124-WA0012

IMG-20161124-WA0013

IMG-20161124-WA0014

IMG-20161124-WA0015

IMG-20161124-WA0016

 

Nuevo entreno con comida incluida

a Desembre 05, 2016

El pasado viernes la sección de Triatlón realizó un entreno conjunto con comida incluida.

Nos juntamos unos 10 compañeros para hacer un entreno de carrera y de natación, no todos hicieron las dos actividades, pero si todos participaron en la comida pagada por la sección…

A final de mes una nueva salida con almuerzo incluido, os esperamos a todos los socios.

Pàgina 1 de 2

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo