Bloc

SURF TRIP LANZAROTE

a Novembre 19, 2016

Des de la secció de Surf informem que es farà una sortida a Lanzarote a la Isla Garciosa, del dia 11 al 15 de Desembre, els interessats podeu contactar amb el Sergi Richart del torn B de Llevant.

24h con Bombers Solidaris

a Novembre 17, 2016

Desde la sección de Motociclismo, y gracias a la ayuda de los sponsors que desinteresadamente nos ayudaron con el proyecto de las 24 horas de Montmeló. Hemos querido poner nuestro granito de arena donando una pequeña parte del dinero recaudado a Bombers Solidaris, donde seguramente, harán buen uso de él.

Nos hubiese gustado dar más, pero los gastos no fueron los previstos. Esperamos en próximas ediciones, poder seguir ayudando a la gran labor de esta ONG.

Un saludo y gaaaaassssss!!!!

 

 

Des de la secció de Motociclisme, i gràcies a l'ajuda dels sponsors que desinteressadament ens van ajudar amb el projecte de les 24 hores de Montmeló. Hem volgut posar el nostre granet de sorra donant una petita part dels diners recaptats a Bombers Solidaris, on segurament, li faran un bon us...

 

Ens hagués agradat donar més, però les despeses no van ser les previstes. Esperem en properes edicions, poder seguir ajudant a la gran tasca d'aquesta ONG.

 

 Salutacions i gaaaaassssss !!!!

 

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo