L'ACE de Cos de Bombers de Barcelona, qui som?

Associació Cultural i Esportiva del Cos de Bombers de Barcelona

La Associació Cultural i Esportiva del Cos Bombers de Barcelona (ACE) és una entitat privada de caràcter no lucratiu que té com objectius organitzar i promoure tot tipus d’activitats culturals, fomentar la pràctica de l’esport, promoure i recolzar les accions socials i d’ajuda humanitària.

Estem lligats directament a Bombers de Barcelona, però no és un requisit per formar part de la nostra entitat, bombers, familiars, amics i persones alienes a bombers formen part de la ACE.

Actualment tenim més de 700 socis en més de 15 seccions esportives i cultural diferents. Si vols formar part d'aquesta gran família ports fer-te soci aquí. O si tens algun dubte posat en contacte amb nosaltres mitjançant al següent email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Presentació de la nova Junta de la ACE.

Hola a tots els socis de la ACE.

Fa poc es va realitzar l’última assemblea extraordinària del la ACE on va tenir lloc el canvi de Junta, que en termes generals queda desglossada de la següent manera: Miriam Galisteo Presidenta, Aleix Elias a Secretari, Mario Puerta a la Tresoreria i Miguel A Lopez Aceña de Vicepresident i Xavier Vivient com a Vocal.

Primer de tot agrair al Jaume Loscos i Joan Carles Mompel tots aquests anys de feina i dedicació al capdavant de la ACE, gràcies a persones com ells, tenim l’ACE que coneixem avui dia.

Actualment estem treballant per establir les bases de funcionament, redactant els nostres criteris amb la direcció, per assegurar que partir d’ara tot el que estigui relacionat amb la Cultura i l’Esport estigui vinculat a l’ACE. D’aquesta manera, les nostres activitats tindràn tota la cobertura i l’ajuda que es mereixen.

Intentarem fer una gestió coherent i transparent, donar la màxima difusió de totes les activitats i que els socis puguin gaudir dels seus beneficis.

Properament rebreu las bases del nostre funcionament , les persones de contacte per les diferents gestions i es farà una reunió amb els vocals de les seccions perquè coneguin els canvis.

Esperem que tots junts puguem crèixer un mica més cada any i desitgem fer una bona feina per a tots els socis.

Atentament, la Junta de la ACE.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo