Concurs de paelles 2018

18Mar

Concurs de paelles 2018

Publicat per 0 Comments

El passat dia 10 de març vam celebrar el dia del Patró de Bombers de Barcelona. Vàrem fer una gran festa amb infinitat d’activitats. Entre les més destacades tenim el Gran Concurs De Paelles!!!

Primer de tot volem donar les gràcies als equips participants i felicitar als guanyadors d’enguany. Enhorabona als components de l’equip de Llevant D.

Des de ja fa 5 edicions, hem anat fent-nos cada vegada més grans, creixent juntament amb la marca i la, com no, família de Bombers de Barcelona.

Hem arribat a crear un dia d’amistat, cooperativitat, companyonia  i afecte que creiem que és la definició que ens representa.

Per això vull destacar l’esforç i dedicació  que altres empreses de gastronomia, alimentació, així com blocs de Gastronomia han aportat generosament tan amb els seus productes com amb la seva experiència en el món de la cuina.

Entre elles tenim:

Un dels millors restaurants de Barcelona amb cuina Mejicolombiana d’alt nivell, proporcionant el seu criteri en la valoració com a jurat i aportant el gran primer premi!!!! Gràcies.

 

Una de les marques més reconegudes pels arrosaries i grans xefs d’arreu del món.

                 

 

El treball  que fan amb tanta naturalitat i exigència per treure tot tipus productes amb la qualitat que els representa només ho pot fer...

                  

Gràcies al compromís que ha tingut amb nosaltres i sobretot amb la societat pel seu pla d’empresa, afavorint la contractació del més desfavorit i fent valer el seu potencial com a persones i professionals.

                                            

 

Més jutges gastronòmics experts en alta cuina ens van aportar la qualitat i experiència a l’hora d’avaluar les paelles del concurs, tot això va venir de la mà d’un grup selectiu de:

                                                                                                                                          http://losfoodistas.com

 

Són els seus productes naturals i de barri  que fan la nostre celebració més sana i gustosa amb les seves fruites i verdures, els trobarem al mercat de Santa Caterina...

  

                                            

Ja per acabar volem agrair a tots els/les voluntaris/es i assistents que van fer possible aquesta gran diada. Esperem veure-us a tots/es l'any vinent!!

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo