Venda de calendaris solidaris

24Des

Venda de calendaris solidaris

Publicat per 0 Comments

quest any s'han fet dos calendaris amb la participacio de Bombers de Barcelona, el calendari infantil de Bombers amb Causa, que tambe han col·laborat Bombers de la Generalitat i Bombers d'Andorra, i el calendari Historic de Bombers de Barcelona, amb un recull de fotografies dels vehicles restaurats per la Plataforma del Patrimoni Historic i amb bombers i bomberes vestides d'espoca. 

Els dies 22 i 23 de Desembre es va muntar una paradeta a la zona baixa de Portal del Angel, el dia 22 es van vendre els dos calendaris i el dia 23 ens vam centrar en els d'epoca i vam portar el BT7 i roba per ambientar la zona. La venda va ser un gran èxit. El mati del 22 es van vendre mes de 80 calendaris i el dissabte 23 mati i tarda es van vendre 400 calendaris entre la versió de 30x30cm a 6€ i la versió de 50x50 en paper fotografic d'alta qualitat a 20€. Un èxit rotund. 

Res d'aixó hauria estat possible sense la col·laboració dels voluntaris i el suport de la Plataforma de Patrimoni que va portar el camió BT7 que va ser el centre d'atenció durant tot el dia i moltissima gent es va fotografiar amb ell. 

Es muntaran mes dies de venda, estigueu atents al mail i no dubteu a participar, es molt entretingut!

calendaris portal angel2

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo