Campanya de donació de sang primavera 2017

11Apr

Campanya de donació de sang primavera 2017

Publicat per 0 Comments

Durant la setmana del 27 al 31 de Maig es va fer una campanya interna per anar a donar sang de part de Bombers de Barcelona als diferents hospitals de la ciutat.
En total van anar 26 bombers, podrien haver estat mes, pero per la sobrecarrega de treball dels organitzadors, la tasques de difusió es van fer tard i van ser fluixes. Per properes ocasions necesitarem mes ajuda de tothom.

Aquí detallem els voluntaris per parc i torn. Moltes gracies a tots.

Eixample TA – 1 persona
Eixample TC – 8 persones
Montjuic TA – 1 persona
Montjuic TC – 10 persones
Montjuic TD – 3 persones
Sant Andreu TB – 3 persones
(si el vostre torn va anar i no apareixeu, envieu-nos un msg)

Destacar que als torns C de Eixample i Montjuic, i al B de Sant Andreu, es nota que es va fer molta feina de difusió per part dels voluntaris del torn. Això posa en relleu la necessitat de disposar de gent que pugui fer d’altaveu i/o col·labori amb la organització de les accions per poder arribar a mes bombers.

Si voleu ajudar en un futur, poseu-vos en contacte amb l’equip de Bombers Solidaris, que a partir d’ara agafarà el relleu del Xavi Vicient en les tasques relacionades amb les donacions de Sang.
Si teniu noves idees de col·laboracions també podeu proposar-les i mirarem de donar-li suport.
Contacteu per email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o també podeu entrar al grup de whatsapp contactant amb l’Alex Monton - 622221106

Per últim recordar-vos que segueix obert i recollint fons la Guardiola Solidaria www.teaming.net/bomberssolidaris on podeu aportar 1€ al mes per finançar 4 projectes solidaris al any. Ja som 250 persones, us esperem.


Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo