3a Visita als nens ingressats a Vall D’Hebron

26febrer

3a Visita als nens ingressats a Vall D’Hebron

Publicat per 0 Comments

Bon dia,

Us anunciem que s’ha organitzat la 3a visita als nens ingressats a Vall D’Hebron amb la col
·laboració de l'ACE, en el marc de les activitats del patró de bombers 2017. Fa 2 anys vam engegar una iniciativa per a fer unes visites periòdiques als nens que estan ingressats en els diferents hospitals de Barcelona (especialment els de llarga durada) .

La iniciativa consisteix en anar a passar el matí amb l’uniforme, casc, etc, i estar una estona amb ells per fer la seva estada una mica més agradable. A part sempre portem alguns regals i els convidem a visitar un dels nostres parcs un cop tinguin l'alta.

Aquesta 3a visita es farà a Oncologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron, on hi ha uns 30 nens ingressats, el dia 7 de Març de 10h a 13h. Igual que l’any passat, i donat el delicat estat de salut d’alguns pacients, ens han demanat que els grups de visita siguin molt reduïts i per això us demanem comprensió si no hi pot anar tota la gent que voldria.


Els qui estigueu interessats en participar en aquesta visita i tingueu lliure el dia 7 de març, poseu-vos en contacte amb nosaltres el mes aviat possible i exclusivament a l’adreça següent
: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   especificant el vostre e-mail i telèfon, i parc i torn on sou.

 

Com cada any es farà una llista de la gent interessada per odre de recepció dels correus que rebem, i es convocarà mitjançant watsupp al personal necessari, depenent del nombre de nens a visitar.

 Si us plau, no contesteu aquí al foro de bombers ja que després es complicat recopilar tots els mails i missatges que arriben desde diferents llocs i ens dificulteu l’organització.


Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo