Recompte de joguines dels parcs i Bon any nou!

30Des

Recompte de joguines dels parcs i Bon any nou!

Publicat per 0 Comments

Avui dia 30 s’ha anat a buscar tots els regals de cada parc i estem molt sorpresos amb la quantitat que hem pogut recollir, son mes de 175 regals que ja han sigut entregats al local de la Creu Roja, estem mes que contents, moltes gracies a tots els companys i companyes de bombers i a tothom que s’ha apropat a un parc a portar-ne.
Recordar que el dia 2 de Gener a les 17h comença la festa de Reis i allà seguirem recollint-ne !!

Voldria fer una petita reflexió ara que estem a fi d’any i convida a fer-ho :). Es sorprenent veure com petites idees i projectes iniciats per gent motivada poden arribar a tenir un gran impacte en la societat.
La idea de recollir regals va néixer (o re-neixer) gracies al Marcos i l’Herminio fa dos nadals, ells sols ho van promoure entre els bombers, el primer any amb poc exit, però van insistir i el segon any va ser genial i aquest tercer any ha estat espectacular. Igual amb la Milla Nautica, promoguda principalment per l’Aleix i l’Emili, va néixer com una activitat solidaria de la secció de natació per recollir fons i el primer any van aconseguir 2000€, el 2n casi 10.000€ i ja estan preparant la 3a edició. I no oblidem la ASL que va néixer el 1999 per ajudar als afectats del huracà Mitch i que l’any 2016 es va llençar amb la seva secció EREC a rescatar refugiats a Lesbos i a alimentar mes de 6000 persones oblidades pels governs, i no en tenien prou, que tot just ara tornen d’Haiti d’instal·lar una planta potabilitzadora que salvarà de colera a mes de 36.000 persones, brutal!
Totes aquestes fites no s’aconsegueixen soles, cal el suport puntual de moltes persones, i les idees originals evolucionen amb la gent que s’uneix amb mes compromís i que ho fan créixer dia rere dia.

En el nostre cas, Bombers Solidaris, esperem poder donar suport a tots aquests projectes i fer-los créixer. De moment, per l’any 2017 esperem recollir almenys 3000€ nomes amb el grup de Teaming, i si mes gent s’anima a ajudar igual que s’han llençat a comprar regals, nadar per solidaritat o gastar les seves vacances per ajudar als refugiats, doncs podrem fer realitat molts altres projectes.

Feliç any nou a tothom i esperem fer un mon millor!

Bombers Solidaris

https://www.facebook.com/bomberssolidaris
https://www.teaming.net/bomberssolidaris-grupo - grup d'ajuda, nomes 1€ al mes.
http://www.asl.ong/
http://www.lajoguinaeducativa.org/

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo