3a recollida de joguines de Bombers de Barcelona

20Des

3a recollida de joguines de Bombers de Barcelona

Publicat per 0 Comments
Bon dia companys,

Ja son aqui!!! Tornen els reis i per tercer any tornem a fer des de bombers la campanya “juguem en equip” de recollida de joguines, per col·laborar amb creu roja a què cap nen es quedi sense joguina.
Estem molt contents de veure que aquesta iniciativa es consolida i cada vegada son mes els companys que porten joguines i que s'uneixen col-laborant en la organitzacio de la campanya i aixo us ho hem de agrair a tots vosaltres.

Igual que es va fer l'any passat, esperem que bombers, familiars i amics portin joguines noves a qualsevol dels parcs de bombers abans del dia 29 de desembre. Posem aquesta data perquè les hem de portar al magatzem de Creu Roja, on fan la classificació per edats i ens demanen que avancem el màxim de joguines, ja que és una feinada important per arribar a la nit del dia 5 de gener amb tot llest per repartir. 
Com ja sabeu la campanya es divideix en dues parts, la recollida que es fa als parcs i la que es fa el dia de la festa de REIS DE BOMBERS al parc de Llevant, que aquests any sera el dia 2 de gener, aixi que si aneu a la festa aprofiteu per portar regals amb la familia.

Aquest parragraf creiem que l' hem de posar any rere any ""ús agrairíem molt que participeu i voldríem donar-vos alguna idea per facilitar-lo, com podria ser incloure a la llista de la compra del dinar del torn un parell o mes de joguines jejeje i deixar-les en un raconet del parc on aviat col·locarem els cartells informatius de la campanya""

Adjuntem una imatge amb el cartell i les joguines que hem comprat amb els diners de Bombers Solidaris, esperem que us serveixin per agafar idees !
A la web http://www.lajoguinaeducativa.org/ podeu trobar informació de la campanya de la Creu Roja, i a la web https://www.teaming.net/bomberssolidaris-grupo podeu apuntar-vos a la guardiola solidaria amb 1€ al mes per aixi l'any que ve poder comprar mes joguines.

Volem aprofitar per agrair a la junta de la ACE i Bombers Solidaris l'ajuda que ens donen per portar a terme aquesta acció d'aconseguir que el dia 6 el màxim d'infants tinguin un somriure.

Gràcies a tots i totes. BON NADAL.

Muntatge regals reis p
 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo