Guardiola de Bombers Solidaris

30May

Guardiola de Bombers Solidaris

Publicat per 0 Comments

Des de el passat 11 d'Abril s'ha arrancat un nou projecte solidari a Bombers que esperem serveixi per donar mes energia als grups que ja existeixen.

Es tracta d'una guardiola solidaria on la que cada persona que hi participa fa un donatiu de 1€ al mes, el pagament es fa automatitzat i sense comissions a traves de la targeta de crèdit i amb un fàcil registre per internet amb el nom i l'e-mail.
Per participar de la guardiola, heu d'anar a la web: http://www.teaming.net/bomberssolidaris i unir-vos al grup. El grup es obert, podeu fer difusió a amics i familiars, tota l'ajuda serà benvinguda.

A dia d'avui som 185 persones, mes de 100 som Bombers de Barcelona. L'1 de Maig es va fer el primer cobrament, 123€, i s'han destinat als companys del EREC que fins fa poc ajudaven als refugiats dels campaments d'Idomeni i ara als de EKO, BP i Hara.
De cara al nadal, volem destinar la donació del Desembre als companys de la comissió de reis per que comprin mes regals per els nens de famílies amb pocs recursos dins de la campanya de la Creu Roja.
Al Novembre es presentarà una enquesta amb tots els projectes que fem a bombers per tal que entre tots decidim quina part de la guardiola destinem a cadascun d'ells. L'any que ve esperem que una part vagi també a parar al crowdfunding de la Milla Nàutica Solidaria. Si teniu mes propostes, ens les podeu fer enviar al e-mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

També tenim una pagina de facebook on anem penjant actualitzacions dels projectes i coses de caire solidari i altruista.

Moltes gracies a tothom !

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo