3 Concurs de Paelles 080 Patró 2016

19febrer

3 Concurs de Paelles 080 Patró 2016

Publicat per Junta ACE 0 Comments

CONCURS PAELLA 080

Es tracta de fer un concurs on es premïi la realització d’una paella valorada per un jurat qualificat en un temps determinat per l’organització i amb les condicions que es presenten a continuació. DATA: 12-3-2016 LLOC: Parc de bombers de Montjuïc.

DESENVOLUPAMENT: És un concurs per equips on cada grup haurà de cuinar pels membres que el formen. L’organització posarà a disposició de cada un dels equips llenya per poder fer el foc i sis totxanes per a poder fer la base per la paella. Cada equip haurà de portar la seva pròpia paella, estris i ingredients per a la realitzaciò d’aquesta. Es permet portar suport per a la paella però la cocció haurà de ser per tots amb llenya. La paella serà lliure, per tant cada equip decidirà si la fa de peix, carn, vegetariana, o com cadascú vulgui (no limitacions!!!).

NOMBRE DE RACIONS A CUINAR: En el cas que l’equip no arribi a 10 pax aquest serà el número de racions que hauran de fer. Tenint en compte que caldrà preserntar-ne 1 pel jurat.

TEMPS DE L’ACTIVITAT. Inici: a partir de les 11 Final: la ració per a que l’evalui el jurat s’haurà d’entregar entre les 14:00 i 14:15 hores. NÚMERO

D’EQUIPS: 20 és el número màxim d’equips que poden participar.

INSCRIPCCIONS: Data límit per fer l’incripció serà el 6 de març. Enllaç per l’inscripció. Caldrà apuntar el nombre de participants de l’equip i el nom i torn de l’equip.

PREMIS: Es repartirà un primer, segon i tercer premi.

ENTREGA DE PREMIS: Un cop hagi acabat el concurs s’habilitarà un espai on poder menjar tots els equips amb germanor. Un cop finalitzat el menjar es farà l’entrega. El mateix dia del Concurs l’ACE organitzarà una paella popular per tots aquells que assisteixin a la festa del patró i no estiguin involucrats en cap equip de paelles. Per tal de facilitar el càlcul de racions que han de cuinar caldrà fer una inscripció per la mateixa. Tanmateix els equips participants hauran de facilitar el nombre d’integrants i comensals de cara a facilitar el càlcul de taules i cadires per a l’esdeveniment.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo