Recollida de Joguines 2015/16

16Des

Recollida de Joguines 2015/16

Publicat per Junta ACE 0 Comments

Bon dia companys,

S'apropen els reis i per segon any tornem a fer des de bombers la campanya "juguem en equip" de recollida de joguines, per col·laborar amb creu roja a què cap nen es quedi sense joguina.

Tal com es va fer l'any passat, es tracta que bombers, familiars i amics portin joguines noves a qualsevol dels pars de bombers abans del dia 28 de desembre. Posem aquesta data perquè les hem de portar al magatzem de creu roja, on fan la classificació per edats i ens demanen que avancem el màxim de joguines, ja que fer la classificació és una feinada important i poder així arribar a la nit del dia 5 de gener amb tot per repartir. Molts pensareu que és massa just però som bombers així que poseu sirena i a per joguines.

També es podran portar les joguines el dia de la cavalcada de reis de bombers al parc de llevant, que es farà el dia 4 de gener, però com ja diem al paràgraf anterior si és abans del 28 millor!!!

L'herminio Pauner i jo (marcos Arroyos) que som qui ho portem a terme, ús agrairíem molt que participeu i voldríem donar-vos alguna idea per facilitar-lo, com podria ser incloure a la llista de la compra del dinar del torn un par de joguines jejeje, i deixar-les en un raconet del parc on aviat col·locarem els cartells informatius de la campanya.

Adjuntem al mail arxius perquè pugueu veure i informar-vos de com es fa el repartiment de les joguines des de creu roja.

Volem aprofitar per agrair a la junta de la ACE l'ajuda que ens presta per porta a terme aquesta acció d'aconseguir que el dia 6 tot el màxim de nens tinguin un somriure.

I també li volien agrair al David Zapater que sempre té el bolígraf preparat per dibuixar.

Gràcies a tots i totes. BON NADAL.

Herminio Pauner i Marcos Arroyos.

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

    fisiocat-xs      travesa-xs1 logo-copy  logo cermasa 300 registrada  Logo-Casco-Antiguo